+355 69 70 64 400 info@autovizion.al Autostrada Tirane - Durres km 9

Stralis i Ri

Kampion i TCO2

Stralis i ri siguron përfitime dhe qëndrueshmëri në çdo mision nga operacionet e ndërtimit rajonal, urban deri tek transportimi i ngarkesave.

Të gjitha makinat e reja, me teknologjitë dhe tiparet më të fundit, si dhe shërbimet e reja inovative rrisin ndjeshëm efikasitetin dhe besueshmërinë duke minimizuar emetimet, duke e bërë Stralisin e Ri një kampion total të shpenzimeve të pronësisë dhe një kampion CO2 në çdo mision.

Iveco lançon New Stralis, i cili paraqet një driveline krejtësisht të re dhe, me besueshmërinë dhe efikasitetin më të mirë, sjell përparësi të lartë TCO dhe reduktimin e CO2. Gama e tre automjeteve u zhvillua rreth misioneve të konsumatorëve dhe plotëson të gjitha kërkesat e sektorit të transportit të rëndë në rrugë.

New Stralis është rezultat i një investimi të rëndësishëm në zhvillimin e produkteve, testimin dhe karakteristikat dhe metodat e prodhimit . Stralis i ri do të përfitojë plotësisht nga teknologjitë dhe proceset e prodhimit të cilësisë së lartë në fabrikën e Madridit, e cila është e dedikuar për këtë gjë 
dhe nga Valladolidi që prodhon dhe furnizon kabinat e saj (Spanjë).

Të dyja impiantet janë rinovuar plotësisht dhe riorganizuar për të siguruar që ato të operojnë në nivelet më të larta.

Kampionët e rinj Stralis TCO2

Stralis i ri është projektuar për të ofruar zgjidhjen më të mirë për misione rajonale dhe me rreze të shkurtër, duke përfshirë transportin e mallrave të rrezikshme, ku ruan avantazhin unik të dhënë nga sistemi ekskluziv HI-SCR .

Një version specifik, New Stralis XP, u zhvillua për kërkesat e biznesit ndërkombëtar të transportit me ngarkesë në distanca të gjata dhe është i mbushur me tipare novatore të kursimit të karburantit dhe shërbime të reja për të maksimizuar kohën e shfrytëzimit dhe efikasitetin e karburantit.

NP New Stralis, i cili përmban CNG dhe LNG, është kamioni më i qëndrueshëm i transportit ndërkombëtar ndonjëherë dhe një zbulim i vërtetë në industrinë e kamionëve të gazit. Ky është kamioni i vetëm me gaz natyror që ofron vlerësimin e fuqisë, komoditetin, teknologjinë e transmisionit dhe autonominë e karburantit për t’iu përshtatur misioneve të transportit në distanca të gjata.

Pierre Lahutte, presidenti i Iveco Brand, komentoi: “New Stralis është projektuar për të ulur TCO dhe CO2 të transportuesve si dhe sigurimin e besueshmërisë më të mirë për pronarët e saj. Ne kemi shtuar për konsumatorin një grup të ri shërbimesh për të zvogëluar TCO-në e tyre. Biznesi i transportit të mallrave me rreze të gjatë do të drejtojë gjithë tregun e automjeteve komerciale në vitet që vijnë: Stralis ka gjithçka që nevojitet për të udhëhequr një treg kaq të riformuar me TCO2 Champion Stralis XP dhe me Stralis NP, kamioni i parë dhe i vetëm që ka demonstruar se mund të përdoret në misionet me ngarkesë të gjatë. Ne do të hapim kufij të rinj në transportin e qëndrueshëm, dhe ne do ta bëjmë atë në partneritet me klientët tanë “.

Një qasje e re, e drejtuar nga misioni: shërbime produktesh dhe reduktim të TCO-së

Në këtë produkt, Iveco ka rinovuar dhe përmirësuar të gjitha nën-sistemet kryesore teknike: Stralis i ri përmban një driveline plotësisht të ridizenjuar, një arkitekturë të re elektrike dhe elektronike, transmisionin më të mirë, boshtin e pasmë dhe një pezullim të pasmë dhe prezanton funksionet parashikuese të gjeneratës së fundit të GPS dhe karakteristika të reja për të rritur vlerën ekonomike të karburantit dhe qëndrueshmërinë. Përveç kësaj, Iveco ka zhvilluar një gjeneratë të re shërbimesh që kanë për qëllim zvogëlimin e TCO të secilit model, të cilat përfaqësojnë një element ekskluziv dhe të veçantë të ofertës New Stralis.

Adresa

Autostrada Tirane – Durres
+355 69 70 64 400
info@autovizion.al

Kontaktoni ne Email