+355 69 70 64 400 info@autovizion.al Autostrada Tirane - Durres km 9

BIZNESI JUAJ NUK NDALET
PREMTIMI I IVECO ËSHTË MBROJTJA E VLERËS, PERFORMANCËS DHE PRODUKTIVITETIT TË AUTOMJETIT TUAJ NË CDO KOHË DHE QETËSISË TUAJ.

Duke zgjedhur IVECO ju keni bërë një zgjedhje cilësore. Askush më shumë sesa IVECO nuk mund të garantojë produkte, zgjidhje dhe shërbime të përshtatura për automjetin tuaj dhe misionin tuaj. Me IVECO ju jeni të sigurt se mund të mbështeteni në mirëmbajtjen më të mirë, performance të lartë dhe në ekspertë të kualifikuar, të gatshëm për t’ju ndihmuar gjithmonë dhe kudo.

 

Proceset e kontrolluara

IVECO garanton që produktet dhe furnizuesit të jenë në përputhje me standardet e cilësisë në aspektin e lëndëve të para dhe proceseve të prodhimit përgjatë zinxhirit të furnizimit të pjesëve të zëvendësimit. 

Besueshmëria e certifikuar

Pjesët origjinale IVECO janë dizajnuar për automjetin tuaj dhe kanë kryer testet e cilësisë për komfortin, fortësinë, sigurinë dhe qëndrueshmërinë. Ata zgjasin më gjatë dhe kryejnë punë jashtë orarit më të mirë.

Logjistika e avancuar

IVECO garanton disponueshmëri ose dorëzim brenda 24 orëve të pjesëve të zëvendësimit, si dhe gjurmueshmëri nga magazina në destinacion.

Asistencë e kualifikuar

Rrjeti i shërbimit IVECO garanton shërbime të shkëlqyera në sajë të përvojës afatgjatë, trajnimit të vazhdueshëm, përditësimit të vazhdueshëm të mjeteve diagnostikuese dhe mekanikëve shumë të specializuar. Dhe në rrugë, në sajë të asistencës pa ndërprerje, IVECO është i gatshëm t’ju mbështesë 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Kostoja totale e pronësisë

Falë optimizimit të afateve të planifikuara të mirëmbajtjes dhe ofrimit të paketave të veçanta të pjesëve origjinale brenda programeve Elementët IVECO, do të jeni në gjendje të zvogëloni ndjeshëm koston totale të pronësisë së automjetit tuaj duke ruajtur njëkohësisht një vlerë të lartë të mbetur.

Adresa

Autostrada Tirane – Durres km 9
+355 69 70 64 400
info@autovizion.al

Pjesë Këmbimi

+355 68 90 33 606

Kontaktoni ne Email