+355 69 70 64 400 info@autovizion.al Autostrada Tirane - Durres km 9

Stralis

STRALIS ne dy versione: Tractor dhe Rigid.
Stralis i ri eshte projektuar per te qene shume produktiv ne te gjitha aspektet, me fuqi motori nga 310kf-560kf.
Me 6 pistona nga 9-13 litre cilindrata me kabine dhe  konstrukt shume cilesore vizulaisht dhe teknikisht.

Stralis Tractor

Stralis është një nga kamionët më të rehatshëm në linjën e prodhimit të Iveco-s dhe është në dispozicion në konfigurime 4 × 2, 6 × 2, 6 × 4 dhe 8 × 4 në një shumëllojshmëri të aksesorëve përgjatë një përzgjedhje të varianteve – ka 13 modele kryesore për të zgjedhur.

Stralis Rigid

Motor 8 litra 360 HP SCR
Intervale të zgjatura të naftës dhe shërbimit
Fren
a IVECO turbo me VGT
EC AS (Pezullimi ajror i kontrolluar elektronikisht)