+355 69 70 64 400 info@autovizion.al Autostrada Tirane - Durres km 9

Vajra

URANIA BLUE (rekomanduar nga Iveco)

 PETRONAS Urania është zhvilluar për performancën e jashtëzakonshme të motorit të naftës. Është formuluar me teknologji shtesë aditive për mbrojtje totale të motorëve, efikasitet dhe performancë të përmirësuar. PETRONAS Urania është një lubrifikant ekologjikisht miqësor për aplikimet e rënda në punë dhe jashtë rrugës, i zhvilluar për teknologjinë Low-Ash që është në përputhje me pajisjet moderne të kontrollit të emetimeve si Recirkulimi i gazit (EGR) dhe Filtri i Partikulit të Dieselit.

TUTELA

 PETRONAS Tutela e lëngjeve hidraulike, yndyrore, boshtore, lëngjeve të mjeteve dhe lëngjeve automatike të transmetimit janë zhvilluar për ti dhënë vlera optimale operacioneve tuaja nëpërmjet efikasitetit të përmirësuar, mbrojtjes maksimale dhe operacioneve të qeta.

PARAFLU

 PETRONAS Paraflu është një kundërngrirës/ftohës i zhvilluar për të ofruar mbrojtje ideale për sistemet e ftohjes në makina, mjete transporti të lehta dhe të rënda komerciale, traktorë dhe makineritë tokësore duke siguruar heqje optimale të nxehtësisë nga motori. PETRONAS Paraflu siguron mbrojtje maksimale nga ngrirja, vlimi, gërryerja dhe formimi i gëlqeres.

PETRONAS DURANCE

 PETRONAS DURANCE KUJDESI I MAKINES – Produkte për pastrimin e brendshëm dhe të jashtëm të makinës.

AKROS

 PETRONAS Akros shërben si një lubrifikant i specializuar për sektorin e bujqësisë dhe ndërtimit që kërkon lubrifikantë me performancë të lartë dhe lëngje funksionale. Është projektuar për makineri me teknologji të reja dhe komponente të sofistikuara që veprojnë në kushte jashtëzakonisht të rënda operimi. Po ashtu plotëson standardet ndërkombëtare të shkarkimeve të gazrave.

SYNTIUM

 
 PETRONAS Syntium me “CoolTech” është një formulim unik i projektuar për mbrojtje nga nxehtësia e tepërt e motorit, për një performancë optimale të motorit. Duke luftuar me nxehjen e tepërt brenda motorrit, PETRONAS Syntium me CoolTech ™ siguron performancë optimale të motorit për një makinë pa probleme.

SELENIA

 Gama e produkteve PETRONAS Selenia është zhvilluar në partneritet të ngushtë me FIAT në biznesin automobilistik. Ofron performancë të jashtëzakonshme dhe të besueshme që i plotëson kërkesat e rregullores të emetimit.

AMBRA

 Ambra është zhvilluar nga PETRONAS në bashkëpunim me CNH me teknologjitë më të përparuara të disponueshme për të gjitha makinat bujqësore New Holland dhe pajisjet e ndërtimit. Me teste të rrepta në terren dhe teste laboratorike, Ambra shërben si zgjidhja më efektive për këto lloje të makinerive dhe pajisjeve. Ambra shpërndahet ekskluzivisht nga rrjeti i New Holland.

URANIA GREEN

PETRONAS Urania me ViscGuard ™ është një gamë e vajrave të motorrit me cilësi të lartë të formuluar për të mbrojtur në mënyrë efektive kundër ngritjes së depozitave të motorëve dhe për të ruajtur optimumin e viskozitetit të vajit për jetëgjatësi më të gjatë të motorit. 

Adresa

Autostrada Tirane – Durres km 9
+355 69 70 64 400
info@autovizion.al

Lubrifikant

+355 68 20 80 220

Kontaktoni ne Email