+355 69 70 64 400 info@autovizion.al Autostrada Tirane - Durres km 9

XWAY

 IVECO lancoi Stralis X-WAY, e projektuar posaçërisht për logjistikë ndërtimi dhe misionet urbane. Ai kombinon teknologjitë efikase në karburant dhe teknologjitë e sigurta me fortësinë që kanë automjetet më të forta të tij për të ofruar produktivitet të lartë me kosto totale ekselente.

ASTRA

Astra 8 × 8 është mjeti më i madh dhe më i rëndë off-road që gjendet në linjën e prodhimit të Iveco-s. Është plotësisht funksional dhe praktik duke plotësuar kërkesat më të vështira off-road.

  

TRAKKER

Trakker është një kamion i fortë off-road, i ndërtuar për kushte të vështira dhe i aftë të përballojë punët më të vështira off-road. Trakker ka dëshmuar besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e tij, duke konkurruar me sukses në garën e famshme të Dakarit gjatë shumë viteve.