+355 69 70 64 400 info@autovizion.al Autostrada Tirane - Durres km 9

Eurocargo

EUROCARGO shume e perdorshme ne versionet per kamione te vegjel. Modele nga ML60E deri ML190EL duke siguruar tonazh te ndryshem me pershtatje perfekte per kombinime te ndryshme per funksione te ndryshme, me fuqi motorri nga 140KF-300KF, duke siguruar nje performance te shkelqyer ne te gjithe parametrat e saj.  

EUROCARGO SHASI

Kamioni që qyteti pëlqen

Edhe më elegant, ekologjik, më i sigurt, më komod, më efikas dhe më i manovrueshëm. Qytetet e duan Eurocargon e ri: kamioni që respekton njerëzit dhe mjedisin në të cilin funksionon.

EUROCARGO 4x4

 Nuk ka rrugë – Nuk ka problem

Kur keni nevojë për një kamion të mesëm me aftësi off-road , është e vështirë të anashkaloni Eurocargo 4 × 4. I preferuar për punën e shërbimit të emergjencës në Europë dhe në Australi, Eurocargo 4 × 4 është i aftë të menaxhojë punët më të vështira në terrenin më sfidues me shpejtësi të befasishme për një automjet të madhësisë të tij dhe kapacitetit të ngarkesës (15 ton GVM).