+355 69 70 64 400 info@autovizion.al Autostrada Tirane - Durres km 9

Light

Jane furgona IVECO NEW DAILY ne tre variante. Varianti pare Furgona malli. Varianti I Dyte Versioni IVECO DAILY shasi. Varianti i trete IVECO 4X4.

Shume komfort ne perdorim dhe shume ekonomik me hapesira dhe peshe te ndryshme qe ploteson ne maksimum kerkesat e klienteve.

NEW DAILY

Varianti IVECO NEW DAILY VAN, fillon nga 3.5 Ton deri ne 7 ton. Motor nga 2300cc deri 3000cc dhe fuqi nga 120-180kf. Euro 5 Euro 6 shume produktiv ne plotesimin e kerkesave te konsumatorit.

DAILY SHASI

Nga 3.5 Ton – 7 Ton pesha e pegjithshme.
Ky variant eshte per te plotesuar kerkesat e Konsumatorit me mjetet te Allestuara, sic jane vetshkarkueset, mjetet box, frigoriferikte, karrotrecat, vincat etj .
kane nje perdorim te gjere ne treg. Per vete cilesite dhe pershtatshmerine qe kane.

DAILY 4x4

Projektuar për terrene jashtë rruge

Daily 4×4 është një kamion komercial, i cili përmban diferenciale të përparme, qëndrore dhe të pasme, një GVM deri në 5,2 ton, një kapacitet tërheqës deri në 3,5 ton dhe një zgjedhje e kabinave te shasive.