+355 69 70 64 400 info@autovizion.al Autostrada Tirane - Durres km 9Prezantim informacioni

Bolv-Oil është një nga kompanitë më të mëdha të naftës në Shqipëri që zotëron 35-40% të tregut. Ajo u themelua në janar të vitit 2003 nga z. Behar Cukaj, aksionari i vetëm. Ajo u themelua si rezultat i një aktiviteti ekonomik të suksesshëm që z. Behar kishte nga viti 1992 me Olsi sh.pk, që është një kompani që tregton naftë dhe gaz në sasi të vogla në mbi 40 stacioneve të benzinës anembanë Shqipërisë.

Në nëntor 2011 ajo u bë 100% pronare e Porto Romano në Durrës, e cila ka një kapacitet prej 20.000 m3.


Një tjetër pjesë shumë e rëndësishme e Bolv-Oil është transporti i naftës së papërpunuar të nxjerrë nga toka shqiptare nga kompania kanadeze Bankers Petroleum Albania Ltd. Ajo realizohet përmes flotës së tij prej 120 kamionësh që transporton 75.000 ton naftë bruto në muaj. Gjithashtu zotëron disa puse të naftës.

Adresa

Autostrada Tirane – Durres km 9
+355 69 70 64 400
info@autovizion.al

Kontaktoni ne Email